Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-05-05@08:47:14 GMT

نکات مهم برای انتخاب رمزعبورها

تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۴۴۲۰۵

نکات مهم برای انتخاب رمزعبورها

ایتنا - وقتی صحبت از هکر‌ها و حملات رمز عبور به میان می‌آید باید توجه کرد قدرت شما بسیار بیشتر از آن چیزی است که فکر می‌کنید.
گذرواژه‌ها قرار نیست به اشتراک گذاشته شوند، چه در میان دوستانتان باشد چه در میان اقوام نزذیکتان، هر فردی باید رمز‌های عبور خود را برای محافظت از زندگی شخصی خود خصوصی نگه دارد و این موارد شامل اطلاعات مالی ما نیز می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش ایتنا از باشگاه خبرنگاران جوان، یک رمز عبور خوب تمام چیزی است که ممکن است بین شما و یک مجرم سایبری قرار گیرد. وقتی صحبت از هکر‌ها و حملات رمز عبور آن‌ها به میان می‌آید، قدرت شما بسیار بیشتر از آن چیزی است که فکر می‌کنید. طبق گفته NortonLifeLock، پنج نوع اشتباه رمز عبور وجود دارد که معمولا استفاده می‌شود.

اشتباهات رایج در انتخاب رمز عبور
تاریخ تولد: انتخاب تاریخ تولد، سال تولد یا عددی که ممکن است سال تولد افراد دیگر باشد، حدس زدن رمز عبور شما را بسیار آسان‌تر می‌کند. اگر رمز عبور شما تاریخ تولد شما، یک سال در دهه ۱۹۰۰ یا یک دنباله عددی واضح باشد، احتمال اینکه هکر‌ها رمز عبور شما را بشکنند بسیار بیشتر است.

نام همسر: تحقیقات نشان می‌دهد افراد تمایل دارند از نام همسر یا شریک فعلی یا سابق خود به عنوان رمز عبور استفاده کنند. با توجه به اینکه نام همسرتان معمولاً در به‌روزرسانی‌ها/پست‌های رسانه‌های اجتماعی شما موجود است، این عمل شما را در معرض خطر هک قرار می‌دهد.

کلمات متوالی: در بیشتر موارد، معلوم می‌شود که هکرها فقط با تایپ الفبای متوالی روی صفحه کلید، شانس خوبی برای ورود به حساب‌های افراد و رایانه‌ها  دارند.

عدد: هر رمز عبور بدون الفبا یا علامت، به طور پیش فرض یک رمز عبور بد است. برخی از رمز‌های عبور رایج در جهان ۱۲۳۴۵ یا ۱۱۱۱۱۱ هستند.

عبارات رایج: بسیاری از افراد از عبارات رایج کتاب‌ها یا فیلم‌های محبوب استفاده می‌کنند که به راحتی قابل حدس زدن هستند. «Password۱۲۳» یا «idonthaveapassword» برخی از عبارات پرکاربرد هستند.

نکاتی برای ایجاد رمز‌های عبور قوی
هرگز از شماره تلفن، آدرس، تاریخ تولد، نام خود یا نام اعضای خانواده  در رمز عبور خود استفاده نکنید.

هرگز از رمز‌های عبور رایج مانند «۱۲۳۴۵۶»، «password» یا «qwerty» استفاده نکنید.

مطمئن شوید که رمز‌های عبور شما حداقل هشت کاراکتر باشد. حدس زدن رمز‌های عبور با کاراکتر‌ها و نماد‌های بیشتر دشوارتر است.

از کلمات یا عبارات رایج در رمز‌های عبور خود استفاده نکنید. اگر می‌خواهید از آن‌ها استفاده کنید، کلمه را تغییر دهید یا عبارت را مخفف کنید. به عنوان مثال، اگر می‌خواهید از کلمه "eleven" استفاده کنید، می‌توانید آن را به "e۱۳v۳N" تبدیل کنید. یا اگر می‌خواهید از عبارت "I love to shop" استفاده کنید، می‌توانید آن را به "1luv2sh0p" تغییر دهید. با اضافه کردن نماد‌ها و علائم نگارشی، آن را قوی‌تر کنید: "#1Luv2sh0p! "

هر زمان که پیشنهاد شد برای افزودن یک لایه حفاظتی اضافی به حساب‌های خود، احراز هویت دو مرحله‌ای (۲FA) یا احراز هویت چند مرحله‌ای را انتخاب کنید. به عنوان مثال، علاوه بر ورود با نام کاربری و رمز عبور، از یک کد اضافی دریافت شده از طریق متن برای تکمیل ورود به حساب کاربری خود استفاده خواهید کرد.

از سیستم‌های مدیریت رمز عبور برای کمک به ایجاد و به خاطر سپردن رمز‌های عبور پیچیده استفاده کنید.

استفاده از رمز‌های عبور قوی در تمام حساب‌های آنلاین شما، زندگی دیجیتالی امن‌تر و مطمئن‌تری را تضمین می‌کند. هنگامی که یک رمز عبور قوی ایجاد می‌کنید، نه تنها به محافظت از دستگاه شما در برابر ویروس‌ها، جاسوس‌افزارها، بدافزار‌ها و حملات باج‌افزار کمک می‌کند، بلکه به شما کمک می‌کند تا در صورت افشای حریم خصوصی آنلاین، لایه کم تری از شما افشا شود. بنابر این انتخاب رمز عبور مناسب را دست کم نگیرید.

منبع: ايتنا

کلیدواژه: رمز عبور پسورد امنیت سایبری استفاده کنید رمز های عبور تاریخ تولد عبور شما رمز عبور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۴۴۲۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کار ترانشه حاجی آباد به دستگاه قضا رسید

ایسنا/هرمزگان معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه از مراحل اصلاح ترانشه حادثه خیز و مرگبار شهرستان حاجی آباد بازدید کرد. این ترانشه ۴ سال است که جان افراد زیادی را گرفته و روزی نیست که تریلری در این محدوده ترمز نبُرد.

 معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه در سفر استانی رییس قوه قضاییه به استان هرمزگان، از مراحل اصلاح ترانشه حادثه خیز و مرگبار شهرستان حاجی آباد این استان بازدید میدانی کرد.

محمدباقر الفت پیرو درخواست های مردمی با حضور رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان و پیمانکار مربوطه دستورات مقتضی را صادر کرد.

ترانشه حاجی آباد، قطعه‌ای حدود یک کیلومتری از کریدور شمال به جنوب کشورمان در محدوده استان هرمزگان و یکی از مهم‌ترین محورهای شریانی و ترانزیتی کشور است که بدلیل عبور از معبری کوهستانی عملا با شیب بسیار زیاد میزبان عبور روزانه هزاران تریلی است که در این نقطه به شرایط بحرانی و ترافیکی می‌رسند و متاسفانه حوادث تلخی را به دنبال داشته است.

هم اکنون در این محور ترانزیتی، یک ترانشه در مسیر جاده وجود دارد که با ورود دستگاه قضایی در حال اصلاح است.

در بحث خاکبرداری و عمران جاده‌ای ترانشه اصطلاحاً به فرورفتگی‌های مصنوعی یا طبیعی در سطح زمین گفته می‌شود که ارتفاع آن‌ها از عرض بیشتر است و مهندسان جاده‌ای با عملیات‌های حساس سعی در اصلاح این ترانشه و کم کردن ارتفاع آن دارند، زیرا اگر کمی بی دقتی در برداشت این ترانشه صورت بگیرد، ممکن است به قیمت جان افراد زیادی تمام شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • موتور سواران هنگام سوخت گیری به این نکات توجه کنند (فیلم)
  • عبور موتورسوار خوش شانس از میان رودخانه + فیلم
  • رمز‌های عبور‌امن سدی مقابل هکر‌ها
  • بخور نخور های تغذیه در تقویت چشم و بینایی + نکات مهم
  • توقف روند گلزنی اینتر در شب دبل شدن مقابل ساسولو / نکات آماری
  • (ویدئو) عبور موتورسوار خوش شانس از میان رودخانه
  • تیم بی‌دفاع؛ شفیلدیونایتد از مرز ۱۰۰ گل خورده در لیگ برتر عبور کرد
  • (ویدئو) تلاش ناموفق دختر آمریکایی برای عبور از آب‌گرفتگی با خودرو
  • آموزش: نکات مهمی که قبل از خرید دستگاه‌های الکترونیکی دست دوم باید بدانید
  • کار ترانشه حاجی آباد به دستگاه قضا رسید